Anchete

Brasov. Medic cardiolog, prins cand lua mita. Sorin Balos ceruse 10.000 de lei pentru o operatie. Medicul a fost retinut pentru 24 de ore.

Medic cardiolog din Braşov reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de mită. Doctorul a fost prins de oamenii legii în timp ce lua 8.000 de lei mită pentru o operaţie. Cardiologul Sorin Baloș a fost prins marţi, când lua banii, pentru a face o intervenţie chirurgicală.

Mai luase încă 2.000 lei, “avans”, pentru aceeaşi intervenţie, pentru că iniţial ceruse 10.000 de lei. Suma i-a fost cerută unei persoane care s-a adresat poliţistului Marian Godină, cerându-i un sfat. Godină l-a îndemnat să ia legătura cu DGA, astfel polițiștii au organizat flagrantul doctorului cardiolog.

Medicul Sorin Baloş opera la Spitalul Judeţean Braşov.
Medic chirurg brașovean, prins când lua mită, după un mesaj trimis pe Facebook poliţistului Marian Godină. Potrivit mesajului relatat de Marian Godină pe pagina sa de socializare, brașoveanul a solicitat un sfat în cazul unei rude care suferise o intervenţie chirurgicală şi pentru care medicul chirurg a cerut mită 10.000 de lei.

Vă salut! Fac un mic deranj cu o întrebare. Un membru al familiei tocmai s-a operat zilele trecute la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov. Domnul chirurg care a făcut operaţia i-a cerut mătuşii mele o sumă destul de considerabilă de bani, 10.000 de lei (pentru personalul participant la operaţie).

Astăzi, de teamă, vărul meu a luat legătura cu domnul doctor şi i-a dat o parte din bani, 2.000 de lei, spunându-i că, ulterior, îi va da şi restul banilor. Dacă m-ai putea ajuta cu un sfat sau o părere, aş fi recunoscător, a spus braşovenul în mesajul transmis lui Marian Godină.

Polițistul i-a dat omului un număr de telefon şi l-a rugat să aibă încredere.
Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere.

Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva „pacienţi”, care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu, a scris poliţistul Marian Godină pe pagina sa de socializare.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.