Actualitate

BREAKING NEWS .ATENTAT TERORIST, sunt zeci de morţi şi răniţi

Zeci de persoane au murit în urma unui atac al talibanilor asupra forțelor de securitate din provincia Badghis, situată în vestul Afganistanului, au anunțat autoritățile locale în noaptea de joi spre vineri.

Talibanii au ucis 36 de membri ai forțelor de securitate și au preluat controlul asupra mai multor puncte de control din districtul Bala Murghab. Atacul a început în noaptea de miercuri spre joi și era încă în desfășurare joi seară, a anunțat guvernatorul din Bala Murghab.

De asemenea, forțele de securitate au ucis peste 30 de talibani, a anunțat Jamshed Shahabi, purtător de cuvânt al guvernatorului din Badghis.

Purtătorul de cuvânt al talibanilor, Qari Yousuf Ahmadi, a transmis că atacul a fost efectuat din patru părți.

Ministerul Apărării din Afganistan a anunțat că forțele de securitate au decis „să efectueze o retragere tactică” din punctele de control pentru a evita un atac direct asupra civililor din zonă. De asemenea, ministerul a ordonat mai multe atacuri aeriene asupra pozițiilor talibanilor.loading…


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.