Life Style

Breaking news! Au aparut ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in VIATA! Martorii erau SOCATI de comportamentul lui – VIDEO

kitunghii.ro

A doua zi de Paste a venit cu o veste trista pentru fanii si prietenii lui Razvan Ciobanu. In varsta de 43 de ani, celebrul designer si-a gasit sfarsitul intr-un accident rutier. Decesul lui Razvan a lasat un gol imens in inima celor care l-au cunoscut, dar si a admiratorilor.

Accidentul in care designerul si-a pierdut viata a ingrozit intreaga tara. „Nu bause alcool, in plus, conducea mereu prudent, incet, chiar foarte incet”, au povestit prietenii creatorului de moda! Putini stiu ca designerul a fost jurnalist la inceput. El lucrase la revista VIP, unde se ocupa de pagina de fashion si o facea foarte bine. Drept dovada si evolutia lui ulterioara in lumea modei! Acolo, Razvan s-a inteles extrem de bine cu patronul publicatiei, un om cult, un critic literar de succes, care insa, avea sa sfarseasca intr-un mod dramatic, intr-un accident de masina, dupa o iesire la o petrecere departe de Bucuresti! Ca o coincidenta groaznica, si viata lui Ciobanu avea sa se termine in acelasi mod cativa ani mai tarziu”, au dezvaluit persoane din showbiz pentru Wowbiz. Imaginile prezentate de antena3.ro ne ofera o imagine a ultimelor ore din viata lui Razvan Ciobanu. Conform martorilor acesta era de nerecunoscut, avea un comportament nefiresc, cautand pe cineva. Razvan Ciobanu era dezorientat si era in permanenta cautare. 

“Cei care au vazut initial aceste imagini descriu miscarile si comportamentul lui Razvan Ciobanu ca fiind cele ale unei persoane agitate, a unei persoane care cauta pe cineva. Putem sa intuim pe cine si ce anume cauta, pentru ca acest cunoscut creator de moda a ales sa fie un consumator de droguri.

Aceste imagini vor fi sustinute si de niste date oficiale ale Politiei Romane, date oficiale care comunica numarul de dosare penale facute pentru zeci de cetateni romani si straini in aceasta minivacanta pe litoral. Doar in aceasta peste 30 de dosare penale pentru trafic si consum de droguri au fost facute de politisti si de procurorii DIICOT. Imaginile acestea sunt printre ultimele cu Razvan Ciobanu in viata. Cadrele sunt analizate fragment cu fragment de investigatori”, a spus Radu Tudor la antena3.ro.

pni.ro%20

Comment here