miercuri 15 august 2018 8:32 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS. Donald Trump a stabilit unde s-ar putea întâlni cu Kim Jong Un: ‘S-ar putea să plec repede, cu respect. S-ar putea ca întâlnirea să nu aibă loc’
Adpres Market

BREAKING NEWS. Donald Trump a stabilit unde s-ar putea întâlni cu Kim Jong Un: ‘S-ar putea să plec repede, cu respect. S-ar putea ca întâlnirea să nu aibă loc’

AdpresFM - Radio Online Stations  


Preşedintele american Donald Trump a evocat joi trei sau patru date posibile ale întâlnirii sale cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, prevăzută în săptămânile viitoare, şi a confirmat că sunt avute în vedere cinci locuri, scrie AFP.

”Avem de luat o decizie, avem trei sau patru date”, a declarat Trump la Fox News, cu o zi înaintea unui summit istoric între cel mai puternic om de la Phenian şi preşedintele sud-coreean Moon Jae-in la linia militară de demarcaţie care împarte peninsula.
Trump a sugerat că unele elemente ale acestei posibile întâlniri sunt în suspans, scrie CNN.

”S-ar putea să plec repede, cu respect, dar s-ar putea întâmpla. S-ar putea ca întâlnirea să nu aibă loc. Cine ştie?”, a declarat şeful statului.la emisiunea „Fox and Friends”, într-un apel telefonic de o jumătate de oră.
Locatarul Casei Albe a apreciat în trecut că relaţiile americano-nord-coreene sunt ”foarte, foarte urâte, ştiţi, cu micul om-rachetă şi cu butoanele”.

Însă acum, a declarat el, ”ei vor să ne întâlnim”, scrie news.ro.
Un acord în vederea unui summit a avut loc în urma unei întâlniri cu Kim Jong Un, în Coreea de Nord, a directorului CIA, Mike Pompeo, nominalizat la funcţia de secretar de Stat.

Trump şi-a exrimat speranţa să publice în curând fotografii cu Pompeo şi Kim.
El a precizat că întâlnirea între cei doi nu a fost planificată, scrie Reuters.

”El nu urma să se întâlnească cu Kim Jong Un, dar a făcut-o. A aranjat când era acolo să se salute”, a declarat Trump.

Articolul BREAKING NEWS. Donald Trump a stabilit unde s-ar putea întâlni cu Kim Jong Un: ‘S-ar putea să plec repede, cu respect. S-ar putea ca întâlnirea să nu aibă loc’ apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com