vineri 21 septembrie 2018 2:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS! IMIGRANTI IMPUSCATI pe STRAZI in Macerata-Italia. Primar:”RAMANETI IN CASE,SA NU SE MISTE NIMENI!”
Adpres Market

BREAKING NEWS! IMIGRANTI IMPUSCATI pe STRAZI in Macerata-Italia. Primar:”RAMANETI IN CASE,SA NU SE MISTE NIMENI!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Impuşcături pe străzile din Macerata, provincia italiană Marche! Au fost rănite şase persoane, dintre care patru sunt în stare gravă.

Presa din Italia scrie că oraşul este sub asediu.
Un bărbat a deschis focul dintr-o maşină cu geamuri întunecate, iar țintele erau îndeosebi bărbați și femei de culoare.
Potrivit corriereadriatico.it, sunt organizate zeci de puncte de control pentru a bloca fugarii, iar poliția orașului este în stare de alertă.

Primele împușcături au fost raportate la ora 11.10 în Via dei Velini, gloanțele fiind îndreptate spre doi tineri imigranți. Unul a fost lovit, iar celălalt a reușit să scape.
Un alt imigrant a fost ținta gloanțelor de-a lungul străzii Corso Cairoli, iar o femeie de origine africană ar fi fost rănită într-un schimb de focuri din zona gării.
O atmosferă ireală în centrul orașului, cu oameni baricadați în case și în magazine. Primarul a invitat cetățenii să rămână la adăpost:

„Toți să rămână în case până la noi informații. Este un bărbat înarmat într-o mașină care trage în persoane prin oraș. Am oprit transportul public. Am cerut școlilor să țină copiii înăuntru până la următoarea notificare, este recomandabil să nu se miște nimeni până la noi comunicate”.

Școlile au blocat momentan ieșirea elevilor de la cursuri.

Sursa:observator.tv

Post-ul BREAKING NEWS! IMIGRANTI IMPUSCATI pe STRAZI in Macerata-Italia. Primar:”RAMANETI IN CASE,SA NU SE MISTE NIMENI!” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com