vineri 21 septembrie 2018 6:51 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Breaking news mondial! AMERICANII AU UCIS RUŞI. RĂZBOI CONFIRMAT. Apare şi o legătură cu CIA
Adpres Market

Breaking news mondial! AMERICANII AU UCIS RUŞI. RĂZBOI CONFIRMAT. Apare şi o legătură cu CIA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Directorul CIA Mike Pompeo a confirmat joi o informaţie foarte importantă despre atmosfera existentă în Siria, între forţele armate ale Rusiei şi Statelor Unite ale Americii.

Afirmația a fost făcută în cadrul unei audieri a lui Pompeo în Senat, pentru a obține confirmarea în fruntea Departamentului de Stat, după ce a fost nominalizat de Donald Trump în locul lui Rex Tillerson.

În legătură cu politica Statelor Unite față de Rusia, apreciată de Democrați ca fiind prea moale, Pompeo le-a spus senatorilor să privească dincolo de sancțiuni pentru a înțelege adevărata amploare a reacției americane.

El a exemplificat cu ciocnirea din Siria din luna februarie: presa a relatat atunci că mercenari ruși, probabil sprijiniți de Kremlin, care luptă alături de trupele Damascului, au încercat să ocupe o zonă controlată de forțele americane.

Un contraatac al trupelor speciale americane a respins ofensiva rusă. Pompeo nu a intrat în detalii, însă a vorbit de „câteva sute” de ruși care au fost uciși în acea ciocnire.

Oficialul american a adăugat că Rusia nu a înțeles încă întreaga determinare a Statelor Unite.

„Vladimir Putin nu a priceput încă suficient de bine mesajul nostru. Trebuie să continuăm să lucrăm la asta”, a spus Pompeo.

Sursa:evz.ro

Articolul Breaking news mondial! AMERICANII AU UCIS RUŞI. RĂZBOI CONFIRMAT. Apare şi o legătură cu CIA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com