vineri 21 septembrie 2018 2:38 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS. NOUA MORTI într-un teribil accident în care un CAMION a zdrobit un MICROBUZ plin cu oameni, pe una dintre cele mai circulate şosele din Rusia
Adpres Market

BREAKING NEWS. NOUA MORTI într-un teribil accident în care un CAMION a zdrobit un MICROBUZ plin cu oameni, pe una dintre cele mai circulate şosele din Rusia

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un camion a zdrobit un microbuz plin cu oameni şi sunt nouă morţi, pe una dintre cele mai circulate şosele din Rusia. Impactul a avut loc la câteva ore după ce, în aceeaşi zonă, două camioane s-au ciocnit frontal şi trei oameni au murit.

Şoseaua care traversează republica Başkiria, din sudul Rusiei, legând oraşele Samara, Ufa şi Celiabinsk a fost blocată ore în şir din cauza accidentului în care un camion a lovit un microbuz plin, ambele vehicule au ajuns pe câmp şi s-au răsturant.

Sunt nouă morţi raportaţi de autorităţi, dar numărul acestora poate creşte deoarece nu au fost extrase din microbuz toate corpurile. E posibil, scrie presa rusă, să fie vorba despre 12 pasageri, toţi decedaţi.

Sursa:observator.tv

Post-ul BREAKING NEWS. NOUA MORTI într-un teribil accident în care un CAMION a zdrobit un MICROBUZ plin cu oameni, pe una dintre cele mai circulate şosele din Rusia apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com