luni 20 august 2018 8:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS: PANICĂ în Centrul Vechi al Capitalei: bărbat înarmat cu o SABIE AMENINTA trecătorii – VIDEO
Adpres Market

BREAKING NEWS: PANICĂ în Centrul Vechi al Capitalei: bărbat înarmat cu o SABIE AMENINTA trecătorii – VIDEO

AdpresFM - Radio Online Stations  

Duminică seară, în Centrul Vechi al Capitalei, mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani.

”Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Era agitat și învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Arma albă, la vedere, i-a speriat pe trecătorii aflați în Piața Roma, aproape de miezul nopții. Incidentul a fost raportat de către polițiști Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care – imediat – a trecut la monitorizarea video a persoanei. Totodată, polițiștii au început urmărirea lui N.B.F. (în vârstă de 31 de ani), iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani. Deși i-a amenințat și i-a înjurat pe agenți, aceștia l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, capturându-i arma albă.

După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secția Poliției Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și…voia să o pedepsească. Cu sabia.

După stabilirea identității, N.B.F. a fost condus, împreună cu corpul delict, la Secția 10 a Poliției Române”, arată Poliția Locală.

Articolul BREAKING NEWS: PANICĂ în Centrul Vechi al Capitalei: bărbat înarmat cu o SABIE AMENINTA trecătorii – VIDEO apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com