duminică 23 septembrie 2018 11:11 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS. SUA, Franța și Marea Britanie sunt lăsate SINGURE: După GERMANIA, și ITALIA anunță că NU va participa la atacul asupra Siriei
Adpres Market

BREAKING NEWS. SUA, Franța și Marea Britanie sunt lăsate SINGURE: După GERMANIA, și ITALIA anunță că NU va participa la atacul asupra Siriei

AdpresFM - Radio Online Stations  


Italia nu va avea niciun rol direct într-un eventual atac militar lansat de Occident împotriva regimului sirian, dar va furniza sprijin logistic aliaţilor săi, a anunţat joi premierul italian în exerciţiu Paolo Gentiloni, potrivit unui comunicat difuzat de biroul său, relatează Reuters.

Gentiloni a avut joi numeroase convorbiri ‘internaţionale’, inclusiv cu cancelarul german Angela Merkel, scrie agerpres.ro.
”Italia nu va participa la acţiunile militare din Siria. În baza acordurilor internaţionale şi bilaterale existente, Italia va continua să ofere sprijin logistic forţelor aliate”, se precizează în comunicat.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi că este ‘evident’ faptul că regimul sirian încă mai dispune de un arsenal de arme chimice după atacul imputat Damascului asupra unei zone controlate de rebeli, însă a exclus pentru moment participarea Germaniei la o eventuală operaţiune militară împotriva regimului lui Bashar al-Assad.

La rândul său, preşedintele american Donald Trump a scris joi pe Twitter că va lansa un atac ‘foarte curând sau deloc foarte curând’ în Siria ca răspuns la presupusul atac chimic din oraşul sirian Douma, ultimul bastion al rebelilor din Ghouta Orientală.

Articolul BREAKING NEWS. SUA, Franța și Marea Britanie sunt lăsate SINGURE: După GERMANIA, și ITALIA anunță că NU va participa la atacul asupra Siriei apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com