vineri 21 septembrie 2018 9:25 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS. TEROARE in RUSIA. Plicuri cu un PRAF ALB au fost trimise AMBASADELOR STRAINE de la Moscova
Adpres Market

BREAKING NEWS. TEROARE in RUSIA. Plicuri cu un PRAF ALB au fost trimise AMBASADELOR STRAINE de la Moscova

AdpresFM - Radio Online Stations  

Conform Interfax toate plicurile trimise la ambasade au fost semnate de un singur expeditor și expertiza a constatat că praful găsit în plicuri conține pesticidul fipronil, utilizat în agricultură și medicina veterinară.

„Scrisorile au fost trimise la Ambasadele Ungariei, Franței, României, Republicii Cehe, Bulgariei, Olandei, Poloniei și altor cîteva state, în total au fost primite mai mult de o duzină de scrisori”, a spus sursa pentru agenția de presă rusă.

Autoritățile au dat asigurări că praful nu este periculos înainte ca speciliștii să analizeze conținutul acesteia. La misiunile diplomatice au fost chemate laboratoarele mobile ale Ministerul Situațiilor de Urgență, care au efectuat analize rapide ale prafului, pentru a măsura nivelul de radiații și prezența substanțelor chimice. Apoi, plicurile au fost predate poliției pentru studii mai detaliate.

Sursa mai spune și că scrisorile cu conținut suspect au fost primite nu numai la Moscova. Astfel, un plic cu praf alb a fost primit și deschis de soția fiului președintelui american Donald Trump.

În plus, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a povestit despre primirea unei astfel de scrisori. O scrisoare suspectă, cu praf alb, a fost, de asemenea, trimisă la unul dintre birourile din Palatul Westminster.

Surse:evz.ro

Post-ul BREAKING NEWS. TEROARE in RUSIA. Plicuri cu un PRAF ALB au fost trimise AMBASADELOR STRAINE de la Moscova apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com