duminică 23 septembrie 2018 4:03 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS. TIR romanesc in flacari pe AUTOSTRADA
Adpres Market

BREAKING NEWS. TIR romanesc in flacari pe AUTOSTRADA

AdpresFM - Radio Online Stations  


Un TIR românesc a luat foc pe o autostradă în Germania, la câţiva zeci de metri în spatele unui accident între două camioane. Un rănit şi pagube totale de aproape 200.000 de euro, în urma celor două accidente.

Sâmbătă de dimineaţă, pe A6, în apropiere de Alfeld, un camion cisternă cu 27.000 de litri de lapte a fost lovit de un TIR plin cu sticle de wiskey, după ce încetinise într-o zonă în care era anunţat un alt accident. Laptele s-a scurs pe şosea, iar sute de sticle de alcool s-au împrăştiat pe carosabil.

Şoferul camionului cu sticle de alcool a rămas încarcerat şi a fost scos dintre fiare în stare gravă, fiind transportat la spital.

În spatele impactului, un şofer român de TIR în vârstă de 55 de ani a constatat că iese fum de la motor. Cabina a fost cuprinsă rapid de flăcări şi conducătorul auto a sărit din ea, fără să poată face ceva împotriva focului.

Pompierii au intervenit cu greutate din cauza ambuteiajului creat de primul accident. Cel mai probabil, spun ei, incendiul a fost provocat de supraîncălzirea motorului, din cauză că TIR-ul rula în coloană cu viteză foarte mică.
Pagubele totale ale accidentului dintre cisterna cu lapte şi camionul cu wiskey şi incendiul camionului românesc se ridică la aproape 200.000 de euro.

Articolul BREAKING NEWS. TIR romanesc in flacari pe AUTOSTRADA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com