duminică 19 august 2018 3:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS.ULTIMA MISCARE pusa la cale de Dragnea si Dancila: DNA va fi „INGHITIT”de DIICOT!
Adpres Market

BREAKING NEWS.ULTIMA MISCARE pusa la cale de Dragnea si Dancila: DNA va fi „INGHITIT”de DIICOT!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Alarmă! Noul Guvern va desființa DNA prin comasarea cu DIICOT! Textul ordonanței de urgență se află pe birou la Tudorel Toader! A fost condiția pusă de Dragnea pentru a mai fi păstrat în Executiv! Sursele noastre spun că joi textul OUG de desființare a DNA a fost citit și aprobat în biroul lui Dragnea, împreună cu Tăriceanu.

Dealtfel, joi în Parlament s-a petrecut un fapt fără precedent: Tăriceanu și Dragnea au dat ordin ca nicio televiziune să nu aibă acces! Lucru despre care nimeni n-a suflat o vorbă, dar care poate fi confirmat de toate televiziunile. Inclusiv Antena 3!

Prin comasarea DNA și DIICOT, mandatele ambilor șefi ai instituției vor fi anulate! Iar dosarele vor fi repartizate de noul șef!

Atenție! N-ar fi exclus ca noul Guvern să adopte prin OUG și cele trei legi ale Justiției care se află acum pe masa președintelui, pentru a grăbi în acest fel decapitarea DNA!

Președintele le-a dat o mare lovitură acceptând-o pe Dăncilă! Aveau pregătită suspendarea și adoptarea tuturor acestor orori într-o singură noapte!

Post-ul BREAKING NEWS.ULTIMA MISCARE pusa la cale de Dragnea si Dancila: DNA va fi „INGHITIT”de DIICOT! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com