Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Briana Vîlcu se lansează cu “Fata care Cântă” – Video

Tânăra interpretă, originară din comuna Agigea, judeţul Constanţa, Briana Vîlcu, debutează cu piesa ei de debut, “Fata care Cântă”, melodie care are și un videoclip pe măsură, realizat de către echipa “VideoStars” (Constanța).

La doar 15 ani, este absolventă a şcolii populare de arte şi meserii ,,Teodor T. Burada” din Constanţa, plus un an de specializare canto – muzică uşoară. De aproximativ doi ani, a participat la mai multe festivaluri de muzică naţionale şi internaţionale, câstigând numeroase premii şi trofee. Până în prezent, cel mai important premiu este marele trofeu al festivalului “SĂ CÂNTE TINEREŢEA”, trofeu înmânat chiar de marea şi îndrăgita noastră artistă Luminiţa Anghel, unde a obţinut la toate secţiunile la care a participat.

“Fata care Cântă” este o piesă compusă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul său din Spania, “The Master Of The Sound, melodia purtând un mesaj foarte profund, a afirmat că din start ce a auzit DEMO-ul a zis că “asta e piesa mea”, simțind acea legătură specifică, o compatibilitate perfectă între artist și piesă.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.