Life Style

Brigitte Nastase, dezvaluiri infioratoare: „Am fugit asa cum eram mutilata, cu fisura pe craniu, hematom pe splina”

buburuza.ro

Concurenta show-ului Ferma a oferit un interviu pentru Click!, in care a povestit dramele prin care a trecut.

Brigitte Nastase, dezvaluiri infioratoare. Vedeta n-a avut o viata deloc usoara, trecand prin incercari ale vietii despre care multa lume nu stie. Insa cumva a reusit sa treaca cu bine peste tot.

In urma cu doi ani, Brigitte a fost extrem de bolnava, astfel ca a dat mai multe detalii cu privire la aceasta perioada: „Am avut embolie pulmonară şi tumori. M-am trezit cu ele, dar s-a rezolvat. Îmi construiam locul de joacă, am băgat foarte mulţi bani, plecam acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva.

Nu aveam unde să mă duc la toaletă și nu beam apa. M-am îmbolnăvit de embolie pulmonară şi m-am gândit că poate nu mai trăiesc, m-au ţinut pe aparate şi mi-am dat seama că sunt cea mai preţioasă persoană şi că ziua de mâine nu-mi aparţine şi că trebuie să trăiesc prezentul.

Într-un fel, noroc că m-am îmbolnăvit! Sună ciudat ce zic, dar mi-am dat seama că nu e bine să o iau în goana după vânt şi că trebuie să trăiesc prezentul. Trecutul nu are rost să îl regreţi că nu mai vine niciodată, prezentul e tot ceea ce am, viitor nu există.”

pni.ro%20

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.