Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Brigitte Pastramă la capătul puterilor. Florin a plecat iar de acasă

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit iar

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 2, Brigitte Pastramă a povestit, în lacrimi, ce i se întâmplă. Florin a plecat iar de acasă. Se pare că mama lui are probleme de sănătate și a fost internată la spital. Brigitte nu știe la ce să se aștepte pe viitor cu privire la această căsnicie.

În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi, a spus Brigitte.

Brigitte spune că nu este atât de orgolioasă cum este Florin și că reacționează imediat. Mai mult decât atât, sunt oameni care îi spun lui Brigitte cum văd ei relația lor și multe informații despre Florin, pe care ea nu le știe. Bruneta spune că ar lua-o razna dacă ar băga în seamă tot ce aude despre soțul ei.

Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea, a mai spus Brigitte.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.