Life Style

Brigitte Sfat recunoaste un MARE ADEVAR pe care nu-l stia nimeni . Lovitura fatala pentru Florin Pastrama.Arecunoscut că s-a îndrăgostit de Cătălin Moroşanu

buburuza.ro   buburuza.ro

Lovitură pentru Florin Pastrămă. Brigitte Sfăt, femeia care urmează să-i devină soţie, a recunoscut în faţa unei ţări întregi că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroşanu.

Brigitte Sfăt, Cătălin Moroşanu şi Florin Pastramă fac cu toţii parte dintr-un proiect, acolo unde sunt puşi să locuiască sub acelaşi acoperiş. Pentru că petrec foarte mult timp împreună, Brigitte Sfăt a recunoscut că a început să aibă sentimente speciale pentru fostul sportiv şi chiar că s-a îndrăgostit de el. Toate astea, bineînţeles, înainte de a forma un cuplu cu Florin Pastramă, cel care urmează să-i devină soţ.

„El mi-a făcut foarte multe complimente, mi-a zis că sunt -viața lui-..A zis că dacă o să câștig proba de mâncare imi face masaj, dar el știe să facă numai masaje erotice. M-am rugat la Dumnezeu să câștig proba, dar după mi-am dat seama că Dumnezeu nu o să mă ajute, pentru că îmi doream masaj de la un om însurat”, a spus Brigitte Sfăt. „Dacă nu mă rănea de atâtea ori nu eram împreună acum. Tu știai foarte bine că eu, de fapt, mă îndrăgostisem de el”, i-a spus bruneta lui Florin Pastramă la tv.

pni.ro%20

Comment here