Life Style

Brigitte si Pastrama nu se mai casatoresc? Declaratie lui Brigitte a luat prin surprindere pe toata lumea

kitunghii.ro

Atunci cand se afla la ‘Ferma’, Brigitte si Pastrama au socat cand au dat vestea logodnei lor.

Brigitte si Pastrama nu se mai casatoresc? Pana acum totul a fost doar lapte si miere iar discutiile despre nunta erau in toi. Nu si acum. Se pare ca dupa iesirea din show-ul ‘Ferma’, Brigitte nu mai vrea sa se precipite si vrea sa se gandeasca bine inainte de a face marele pas.

Invitata la petrecerea VIVA!, Brigitte a stralucit insa un alt lucru a atras atentie. A venit neinsotita, si nu alaturi de Florin Pastrama, dupa cum toata lumea se astepta.

Aceasta chiar a oferit un interviu referitor la relatia dintre cei doi si a surprins cu afirmatiile sale, fiindca a dat de inteles ca nunta nu mai e atat de sigura.

„După ieșirea mea din «Ferma» mi-am dat seama că este bine să fiu un om puțin mai misterios și îmi plac surprizele, nu cele pe care le primesc, ci cele pe care le fac, de aceea o să-ți răspund cu un singur cuvânt: surpriză.

Timpul va demonstra dacă suntem sau nu atât de compatibili, încât să facem acest pas în fața ofițerului Stării Civile și în fața lui Dumnezeu” a spus Brigitte pentru Libertatea.

Este si mai ciudat fiindca cei doi au depus deja actele la primaria din Voluntari si chiar si-au ales nasii. Ramane de vazut daca nunta va mai avea loc sau daca vom avea parte de o uriasa surprinza din partea celor doi.

Florin Pastrama a vorbit despre copiii lui Brigitte Sfat. Cum se intelege cu ei, de fapt
pni.ro%20

Comment here