Actualitate

Bruno, calul incendiat, a fost eutanasiat. „S-a culcat pe burtă şi nu s-a mai putut ridica”

calul

 

Calul incendiat zilele trecute de un bărbat din Ilfov a fost eutanasiat, au anunţat reprezentanţii adăpostului unde fusese transportat. Animalul, botezat Bruno de  îngrijitori, a încercat de mai multe ori să se ridice în picioare dar muşchiul de la pulpa stângă spate era necrozat şi cu arsuri de gradul IV, leziuni incompatibile cu viaţa.

„Bruno a fost eutanasiat azi noapte. S-a culcat pe burtă şi nu s-a mai putut ridica. Pulsul era mare, fapt care indica o durere S-a hotărât eutanasierea lui, dar decizia a fost amânată de câteva ori. Încerca şi îşi dorea să se ridice, era extrem de prezent şi dorea să ne arate că poate trăi”, se arată într-o postare publicată pe Facebook de Adăpostul pentru Cai „Steaua Speranţei”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.