Actualitate

Bucurie mare în familia Adelinei şi a lui Cristian Chivu. Cei doi au dat marea veste, chiar în această seară

Bucurie mare în familia Adelinei şi a lui Cristian Chivu. Cei doi au dat marea veste, chiar în seara aceasta. Adelina Chivu şi Cristian Chivu au împărtăşit cu fanii bucuria, una de nedescris pentru întreaga familie.

Adelina şi Cristian aniversează un deceniu de când sunt soţ şi soţie. Adelina Chivu şi Cristian Chivu şi-au unit destinul în urmă cu zece ani, evenimentul celor doi fiind considerat nunta anului. Deşi au trecut zece ani, Adelina şi Cristi Chivu sunt la fel de îndrăgostiţi ca la început şi mai bogaţi cu două comori de fetiţe. Adelina şi Cristian Chivu au marcat sărbătorirea celor 10 ani de la nuntă cu o cină romantică, transmiţându-şi fiecare dragostea ce o poartă unul altuia.

„Nu ştiu ce am făcut ca să te merit. 10 ani. Aniversarea de la nuntă. Iubirea vieţii mele”, este mesajul postat de Adelina Chivu. „Zece ani minunaţi împreună cu cea mai bună mamă şi soţie. Te iubesc, iubirea mea”, este mesajul postat, la rândul său, de Cristian Chivu.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.