sâmbătă 18 august 2018 6:04 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BUGET 2018. TUDOSE LOVESTE FARA MILA in „CORUL BOCITOARELOR”
Adpres Market

BUGET 2018. TUDOSE LOVESTE FARA MILA in „CORUL BOCITOARELOR”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Cel mai important punct din ședința Guvernului de miercuri, 6 noiembrie, a fost aprobarea bugetului de stat, act extrem de important.

„Este evident că cel mai important punct de astăzi este aprobarea bugetului de stat, una dintre cele mai importante acte normative pe care le emite Guvernul. Şi, în pofida tuturor criticilor şi a corului bocitoarelor, este un proiect bun, într-un an bun, bazat pe cifre care nu sunt nicidecum optimiste, ci mai puţin decât pesimiste, aş putea spune, pentru că avem în vedere o creştere economică de doar 5,5%, în condiţiile în care toată lumea prognozează o creştere mai mare a PIB-ului.

Prevede venituri estimate cu 30,9 miliarde de lei mai mari faţă de 2017 şi este pentru prima dată când PIB-ul României depăşeşte 200 de miliarde de euro”, a declarat Mihai Tudose în deschiderea şedinţei.

Premierul a adăugat că Guvernul rămâne consecvent în ceea ce priveşte priorităţile, acestea urmând să fie Sănătate, Educaţie, Infrastructură.

„Creşterile fiind de 17% – Sănătate, 16% – la Educaţie, iar pe Investiţii – o creştere cu 42% faţă de 2017. La Agricultură, domnul Daea, am alocat în plus bugetului 23,6%, agricultura fiind unul dintre principalele motoare de creştere anul acesta şi încă o dată vă mulţumesc pentru eforturi”, a adăugat Tudose

Sursa:dcnews.ro

Post-ul BUGET 2018. TUDOSE LOVESTE FARA MILA in „CORUL BOCITOARELOR” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com