Actualitate

Bunicul Luizei Melencu: Ne-a arătat două poze, sută la sută e Luiza

Bunicul Luizei Melencu este convins că într-una din pozele pe care le-a văzut și pe care i-a arătat-o Alexandru Cumpănașu, este Luiza. „Ne-a arătat două poze între care una, garantat, adică sută la sută e Luiza”, a spus acesta.

Potrivit bunicului Luizei Melencu, din înregistrarea video nu a putut distinge vocea Luizei, dar într-una dintre pozele pe care i le-a arătat Alexandru Cumpănașu susține că este nepoata lui.

„Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza.(…) Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local”, a declarat bunicul Luizei.

Acesta spune că fotografiile și filmul ar fi fost făcute săptămâna trecută, în Italia.

Într-o intervenție la RTV, acesta a precizat că doar părul nepoatei sale este schimbat, aceasta fiind vopsită brunet.

„Eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine”, a spus bunicul.

Acesta este convins că fata este în viață și că a fost victima traficului de persoane. „Fetița este în viață, am făcut afirmația de la început, a fost traficată”, a mai spus acesta.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.