Actualitate

Bunicul Luizei vrea să își dea foc! Momente de coșmar la Caracal

Poliţia a descins acasă la familia Melencu, pentru a o ridica pe mama Luizei şi a o duce la DIICOT, în vederea prelevării probelor ADN cerute zilele trecute.

Reprezentanţi ai DIICOT Craiova împreună cu jandarmi au descins, Vineri, la locuinţa Monicăi Melencu, mama Luizei, potrivit  transparentnews.ro

Atât mama fetei, cât şi bunicul acestuia au spus că refuză să meargă şi, de asemenea, nu vor să semneze înştiinţarea.

„Nu merge nicăieri. Suferim orice rigoare de lege, dar nu merge cu voi. Hai să fim umani. Vreţi să ne luaţi cu forţa? Nu mergem!”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Monica Melencu a leşinat!

Femeia nu a mai rezistat emoţiilor şi a leşinat în curte.

Bunicul Luizei a dat telefon la Ambulanţă petru ajutor

Potrivit citaţiei primite zilele trecute, femeia ar urma să fie adusă cu mandat la DIICOT, dacă aceasta refuză să meargă de bunăvoie.

Jandarmii, au intrat, în curte peste familia Melencu şi au înştiinţat-o pe Monica Melencu că trebuie să îi însoţească la Craiova, la DIICOT.

„Noi suntem aici pentru a pune în aplicare un mandat de aducere şi asta vom face”, au spus anchetatorii prezenţi la faţa locului, fără să îşi decline însă şi identitatea.

În timpul cât se aştepta sosirea ambulanţei, un jandarm a dat telefon la un superior şi unul dintre cei aflaţi în curte l-a auzit când ar fi spus : „Nu putem interveni, a venit presa!”

Pentru a doua oară în această după-amiază, bunicul Luizei Melencu a vrut să-şi dea foc. În faţa jandarmilor el şi-a aruncat pe haine un lichid inflamabil. Afost oprit la timp de jandarmi care l-au salvat de la o mare nenorocire.

Despre ceea ce se întâmplă la locuinţa familiei Melencu, dar şi despre toată această situaţie, avocatul Tonel Pop a spus că procurorii l-au ameninţat

„Eu nu pot să comentez să fac nimic, pentru că procurorii m-au amenințat că-mi fac și mie dosar penal dacă nu fac ce vor dânșii. Deci eu nu pot să-mi mai desfășor activitatea. Eu nu pot să-mi mai desfășor activitatea și nici să-mi sfătuiesc clienții.” a spus avocatul familiei Melencu.

De asemenea, Tonel Pop a amai spus că prin ceea ce se întâmplă, Parchetul se discreditează.

„Noi suntem băgaţi sub preş de procurori”, a mai spus avocatul

„Mandatul de aducere pe care îl pun în executare colegii de la Dolj este eliberat de Tribunalul București, Secția I Penală. Polițiștii și jandarmii acționează în baza articolului 266 Cod Procedură Penală”, precizează Poliția Română, într-un comunicat de presă.

Totul se întâmplă în condițiile în care mama Luizei a fost amendată, joi, cu suma de 5.000 de lei pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea unei noi expertize ADN.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.