vineri 21 septembrie 2018 12:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Bursa ZVONURILOR loveşte din nou! Hotelul „Mandarin Oriental” din New York a găzduit pe mii de euro/noapte familia prezidenţială! | Domnu’ Preşedinte (Dan Mihalache), o reacţie, ceva?
Adpres Market
carmen-klaus-iohannis

Bursa ZVONURILOR loveşte din nou! Hotelul „Mandarin Oriental” din New York a găzduit pe mii de euro/noapte familia prezidenţială! | Domnu’ Preşedinte (Dan Mihalache), o reacţie, ceva?

AdpresFM - Radio Online Stations  

carmen-klaus-iohannis

Potrivit zvonurilor din târgul Bucureştiului, recenta vizită a Preşedintelui în Statele Unite, însoţit de consoartă bineînţeles, a fost suficient de costisitoare pe plan politic şi social. La Washinghton DC, Preşedintele Iohannis a discutat cu Joe Biden şi nu cu Obama, în contextul unui conflict mocnit la graniţele NATO, iar la New York s-a relaxat împreună cu „Prima Doamnă” într-un apartament de mii de euro/noapte. Hotelul „Mandarin Oriental” a fost mai mult decât încântat ofere găzduire cuplului prezidenţial, pe banii contribuabilului român, desigur. Nu mai vorbim despre faptul că Preşedintele a dat chix cu Diaspora, chiar încercând o vânzare de carte – care ar fi ajuns un bestseller peste ocean, dacă în România, adica la Cotroceni, s-ar fi întâmplat ceva. Sforăit uşor pe banii naţiunii.

P.S. Oameni buni, nu fiţi cârcotaşi, a asortat cravata! Urmează pantalonii. Răbdare. Pas cu pas. Asta e bursa zvonurilor.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com