vineri 21 septembrie 2018 4:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Bursa Zvonurilor Nimeni nu-i oprea pe Oprea şi pe fi-su | 190 km/h e o viteză nedemnă de interesul naţional al vicepremierului
Adpres Market
124149_1

Bursa Zvonurilor Nimeni nu-i oprea pe Oprea şi pe fi-su | 190 km/h e o viteză nedemnă de interesul naţional al vicepremierului

AdpresFM - Radio Online Stations  

124149_1Poliţistul Bogdan Gigină a murit la numai 28 de ani în timp ce îşi făcea datoria. Slăbise 30 de kilograme numai ca să poată deschide pe motocicletă coloanele oficiale. O seară ploioasă de octombrie şi grandomania unui politician i-au fost fatale. La locul accidentului, gropile au fost astupate, iar lângă ele, în jurul unui stâlp, prietenii au făcut un mic altar în memoria lui Bogdan. Vicepremierul Gabriel Oprea, cel a cărui coloană, mai mult sau mai puţin ilegală – nu s-a stabilit încă oficial de procurori, o deschidea Bogdan, trăieşte. Şi ca şi până acum, poliţiştii se tem de el.

Ce-i drept pe forumuri e plin de comentarii şi dezvăluiri la adresa lui Oprea, toate sub anonimat: se deplasa cu coloana oficială la cumetrii, la frizer, până şi la amantă. După cum se observă, toate cazuril erau extrem de urgente, cum spune legea.

Bursa Zvonurilor a mai aflat o poveste despre Gabriel Oprea şi încă una despre fiul acestuia.

Astă-vară, vicepremierul se grăbea de la Constanţa spre Bucureşti pe autostradă. Bineînţeles, cu coloană oficială. Maşina poliţiei care deschidea coloana, un Volkswagen Passat, mergea cu 190 km/h. Ca în cazul lui Bogdan Gigină, căruia i s-a tot repetat „Mai repede! Mai repede!”, şi pe A2 s-au auzit aceste cuvinte. Însă Passatul nu a mărit viteza, poate şi pentru că nu avea mai mulţi cai-putere. Atunci Oprea a poruncit: „Depăşeşte-l!”. Şi uite aşa, la ordin, şoferul ministrului de Interne a călcat pedala Touaregului şi a depăşit antemergătorul.

Imaginaţi-vă dragi cititori, dacă Oprea făcea vreun accident. Cui i se tăia capul ca în poveşti? Poliţiştilor rămaşi în urmă, bineînţeles. Deci pentru Oprea, 190 km/h e o viteză nedemnă de interesul naţional cu care stă în gură de dimineaţă până seara.

Aceeaşi apăcătură pare să o aibă şi Gabriel Oprea junior. La nici 20 de ani, el a primit cadou un Audi de la tatăl său, cu care se dă mare prin Bucureşti, dorind probabil să impresioneze fetele. Beizadeaua e şi fotomodel, amănunt de culoare în istorioara aceasta. Juniorul a hotărât acum două săptămâni că străzile Capitalei pot fi transformate în circuit şi a fost prins de două ori cu viteză cu mult peste limita legală: 135 km/h şi 157 km/h. De frica lui Oprea tatăl, poliţiştii nu i-au aplicat nici o amendă progeniturii. Permisul îl are încă în buzunar.

sursa: puterea.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com