Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Bursucu, glumă nesărată cu Teo. „Hai, marș! Marș! Marș!”

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Bursucu a avut o glumă nesărată cu Teo. Acestuia i-a scăpat o replică la care puțini se așteptau. „Hai, marș! Marș! Marș! Hai, ce mai aștepți?”, a spus Adrian Cristea, alias Bursucu.

Bursucu, glumă nesărată cu Teo, în direct

Bursucu a avut o replică cel puțin ciudată în emisiunea pe care acesta o moderează alături de Teo Trandafir la Kanal D. La scurt timp după ce a spus „Hai, marș! Marș! Marș! Hai, ce mai aștepți?”, Adrian Cristea s-a întors cu spatele la Teo și s-a prefăcut că dă cu piciorul cuiva.

Inițial, prezentatoarea TV, a crezut că replică îi este adresată. La câteva momente după ce a rostit fraza, Bursucu s-a oprit din prezentat, în direct, ca să explice despre ce este vorba.

„Facem asta în direct? Sper că nu crezi că la tine m-am referit cu chestia asta, Teo! E doar o replică dintr-un film…”, a spus Bursucu. Și așa și era. Bursucu îl imita pe Puiu Călinescu într-o scenetă celebră. Nu era nimic de „speriat”.

„Bursucu s-a întors spre Teo cu ochii mari să-i explice că «vai, nu era vorba despre ea», că nu la ea se referea când i-a zis «marș»”, ne-a povestit o sursă de încredere din Kanal D.

Teo Trandafir nu s-a supărat pe colegul ei

După acest incident, moderatoarea a precizat că nu s-a supărat și i-a zâmbit colegului ei.

E clar că Teo a trecut peste „glumiță”, pentru că, de-a lungul anilor, Bursucu a mai „binecuvântat-o” cu diverse surprize.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.