Social Media

CABRAL, a primit o mare lovitura! ‘I-a dat cu TOPORUL!’ Durerea a fost teribila

Celebrul prezentator Cabral Ibaka a sătit în apărarea Soranei Cîrstea după interviul care a provocat un val de reacții în România. 

“A făcut Meșter un interviu simpatic cu Sorana. Ea… elegantă și mișto, a răspuns deschis și elegant tuturor întrebărilor, punctând foarte frumos și pe subiectul Simona Halep.

Nimic agresiv, nimic ciufut, repet.
Ei bine, de-aici încolo a urmat o avalanșă de articole și reportaje care se băteau între ele care să dea titlul cel mai răvășitor pentru orice cititor viu.

Nu iau la rând derapajele la fel de imbecile ca și titlul acestui articol, n-are rost să le mai împingem în ochii oamenilor.
Ce e dezamăgitor la treaba asta este că deformările astea ale realității sunt deformări plastice, nu elastice.

O gogomănie de genul ăsta erodează din încrederea audienței tale în tine. Sigur, o singură gogomănie nu te descalifică. Dar gogomăniile repetate îți aduc un singur gen de public. Cel care suportă mizeriile. Și chiar le caută. Și nu-s sigur că vrei publicul ăsta.
Scriu asta pentru că mi se pare important să semnalizăm derapajele..

Și pentru că eu cred că ar trebui să fim mândri de sportivii noștri, nu să-i întărâtăm unul împotriva celuilalt prin minciuni și neadevăruri, doar ca să facem niște trafic”, a scris Cabral pe blogul personal.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.