Actualitate

Cadou de la Servicii: Protest pe gustul presedintelui…

Mișcare-șoc în Piața Victoriei: Suntem dupa doua luni de puscărie la domiciliu, și un grup de citeva sute de oameni, sfidînd decizia autorităților, se duce în Piața Victoriei să protesteze față de guvernul PNL…

Cadou de la Servicii: Un protest pe gustul presedintelui...

Pe post de guest star, Marin Ceaușescu Tivilic, ieșit brusc din amorțeală și săltat de jandarmi după ce se produce la locul faptei. Nu au mijloace de protecție, nu respectă regulile de distanțare și strigă „Jos dictatura!”, „Demisia!”, „România, trezește-te”, „Suntem oameni, suntem frați, nu ne vom lăsa cipați!” etc.

Cîteva steaguri naționale și pancarde răzlețe. Nu răzbate de nicăieri furie, indignare autentică. Vreo 200-300 de oameni execută mecanic un program de protest. Un protest pe gustul președintelui Klaus Iohannis, adeptul înfocat al menținerii restricțiilor, adversarul relaxării și liderul paralel cu orice plan de relansare a economiei. Omul care ieri ne-a amenințat fățiș că oricînd poate decreta iar starea de urgență.

Un protest foarte probabil organizat pe picior de aceleași servicii care au ”lucrat” în ultimii ani mișcările tefeliste din piață și care acum îi ridică iar mingea la fileu președintelui. În zilele care vin, discursul prezidențial – parte a rolului ”omul atent și îngrijorat” – va conține evident referiri la faptul că mitingul a dovedit, ”din păcate”, că românii nu înțeleg decît de frică, de amenzi gigantice etc. Că bunăvoința autorităților a fost răsplătită cu haos și nesupunere.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.