Actualitate

Calin Georgescu: In serviciile de informatii sunt foarte multi patrioti care nu sunt luati în seama si sunt neglijati. Pozitia tarii noastre trebuie sa fie una demna.

Călin Georgescu a spus duminică seară, la Realitatea TV, că în serviciile de informații sunt foarte mulți patrioți care nu sunt luați în seama și sunt neglijați în contextul în care este un ceas al istoriei care bate pentru poporul român și cred că din ce în ce mai mulți români se trezesc.

Nu ma dezic de afirmațiile legate de Zelea Codreanu și mareșalul Antonescu.

Exista si o campanie de presa impotriva mea. Ceea ce am spus, nu mă dezic. Ce pot să spun e că nici una din afirmațiile mele nu poate fi interpretată într-o cheie a negaționismului sau antisemitismului. Exclud orice formă de interpretare în acest sens. E o chestiune istorică ce nu poate fi comentată.

Aceste etichete atribuite mie în ultima perioada nu le primesc, nu le accept și în niciun caz nu îmi aparțin. Știu exact cine sunt și nu există nicio formă de compromis în acest sens. Am văzut și eu discuțiile: vreau să precizez că nimeni nu poate avea discuții științifice în afară experților în istorie. Cu certitudine că nu așteaptă poporul român prudență politică ci așteaptă adevărul, a declarat Georgescu.

O să vedem în următoarea perioadă, este un ceas al istoriei care bate pentru poporul român și cred că din ce în ce mai mulți români se trezesc și a venit momentul să ridicăm capul din pământ și să stăm drepți. În Serviciile statului român sunt foarte mulți patrioți care nu sunt luați în seama și sunt neglijați.

Cred că profesionalismul ca și patriotismul trebuie să ajungă la poziția pe care o merită pentru că țară noastră să fie una demnă, a mai spus Călin Georgescu, vorbind de despre renașterea patriotismului în România.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.