Actualitate

Camera Deputaților a decis cum vor fi impozitate pensiile speciale

Bătaia electorală pe pensiile speciale pare a se apropia de sfârșit cu toate că legea are niște scăpări și nuanțe.  Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a votat miercuri impozitarea tuturor pensiilor speciale cu până la 85 la sută.

Au fost 307 voturi pentru și un vot împotrivă. Conform actului normativ pensiile speciale, inclusiv pensiile militarilor și ale magistraților, vor fi impozitate cu 85 la sută dacă sunt mai mari de 7.000 de lei și cu 10 la sută cele cuprinse între 2.000 și 7.000 de lei. Legea votată astăzi va pleca spre promulgare la  președintele Klaus Iohannis.

O bătălie se dă pe dublarea alocațiilor pentru copii. Persoanele sărace, din cartierele mărginașe, care și așa au mulți copii vor beneficia de această mărire de alocație, spun unii observatori, lăsându-i indiferenți pe cei care au un copil sau niciunul și au bani să-i crească.  PSD încearcă să-ți atragă vechiul electoral, spun reprezentanți liberali care au a rându-le formule de a ”găsi  bani din pământ din piatră seacă”.

D.Dumitru, AMPress

 

Powered by WPeMaticoLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.