Social Media

Canalul Pro TV a facut un anunt foarte important. Este legat de ”ROMÂNII AU TALENT”! CE SE ÎNTÂMPLĂ cu emisiunea?

Anunțul CEO-ului Pro TV despre „Românii au Talent” a șocat pe toată lumea! După nouă ani consecutivi de emisiune, show-ul se pare că…va continua!

Aleksandras Cesnavicius, directorul general al PRO TV, a spus că, atât timp cât vor exista români dornici de a-și demonstra talentele, emisiunea va continua!

„Românii au talent este cea mai urmărită emisiune din întreaga ţară, este emisiunea preferată a publicului nostru. Este un succes incontestabil pentru publicul de orice vârstă, din orice mediu. Atâta timp cât vor exista români talentaţi, va exista şi Românii au talent. Suntem convinşi că vor mai urma multe sezoane la Pro TV.
Nu există niciun dubiu: publicul nostru ştie ce-şi doreşte şi ce apreciază. Acelaşi fenomen se întâmplă şi la nivel european. Există o copleşitoare cantitate de conţinut din care publicul poate alege în orice moment, pe orice tip de platformă. Acum câţiva ani nu puteam concepe aşa ceva. Cu o astfel de ofertă, este firesc ca oamenii să fie selectivi şi să aleagă cel mai bun conţinut pentru ei. Acest lucru ne motivează să fim mai buni, să aducem on air idei mai bune, interpreţi mai buni, actori, prezentatori, filme, seriale, conţinut mai bun în general” , a spus Aleksandras Cesnavicius pentru Adevărul, citează ȘtiriMondene.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.