luni 24 septembrie 2018 8:39 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Când a văzut ce a desenat fiica sa pe o pereche de teneși, i-a spus că sunt urâți. Însă firma producătoare a contactat-o și ce i-a propus a lăsat-o pe femeie cu gura căscată
Adpres Market

Când a văzut ce a desenat fiica sa pe o pereche de teneși, i-a spus că sunt urâți. Însă firma producătoare a contactat-o și ce i-a propus a lăsat-o pe femeie cu gura căscată

AdpresFM - Radio Online Stations  

Fiecare părinte este dator să își sprijine copilul în tot ceea ce își dorește să facă. Fie că vrea să devină astronaut, balerin sau matematician ori muzician, părinții trebuie să știe că niciodată nu se știe cât de departe poate ajunge cineva dacă își urmează cel mai mare vis.

Din nefericire, nu toți părinții sunt așa. Emely Cifuentes a postat pe Twitter un mesaj sfâșietor care a fost scris de surioara sa în vârstă de 10 ani, Marley, după ce mama sa nu a sprijinit-o.

Adolescenta în vârstă de 17 ani avea o pereche de teneși de la o firmă cunoscută și a rugat-o pe suriora sa să îi picteze. Pentru că Marely vrea să devină artistă, aceasta s-a gândit că ar fi un exercițiu foarte bun pentru ea.

Marely a transformat perechea de teneși într-o pereche unică și originală, extrem de frumoasă. Din nefericire, atunci când mama lor i-a văzut, nu i-au plăcut deloc.

„Mi-am rugat surioara dacă ar putea picta teneșii înainte să ies, deoarece vrea să fie artistă. Și când m-am întors, am găsit asta pe patul meu și acum plâng la propriu pentru că îi iubesc atât de mult. Și este foarte aiurea cât de mult te pot afecta părinții atunci când nu te susțin”, a scris Emely pe Twitter, alături de o fotografie cu teneșii pictați de sora ei și de un bilet în care aceasta își cere scuze că poate nu au ieșit așa cum trebuie.

Însă imaginea cu teneșii pictați au devenit imediat populari pe internet și lumea a început să copieze modelul lui Marely.

Chiar și firma producătoare de încălțăminte a contactat-o pe fetiță și reprezentanții i-au propus să creeze un asemenea model pe încălțămintea lor. Cum Marely a fost de acord, firma i-a trimis o pereche de teneși cu modelul desenat de ea, de data aceasta imprimat.

Nu se știe încă ce a zis mama fetelor, însă cu siguranță că ar trebui să fie mult mai aproape de fiicele sale și să le sprijine talentul.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com