Social Media

Cand iti faci dreptate singur: Un şofer din Suceava şi-a găsit maşina învelită complet în folie de plastic dupa ce a parcat incorect.

Un şofer din Suceava a avut parte de un cadou neaşteptat după ce şi-a parcat maşina incorect pe strada Universităţii din municipiu. A gasit masina infoliata si cu mesaj…

Şoferul din Suceava a avut parte de o lecţie neaşteptată după ce şi-a parcat autoturismul Opel Corsa pe strada Universităţii. Când s-a întors la maşină a constatat că este înfăşurată de în folie de plastic.

Se pare că cineva nu a fost mulţumit si a fost foarte deranjat de modul în care parcase şoferul, nu se încadrase bine pe locul ocupat şi pătrunsese cu maşina şi pe cel din stânga.

Peste folia în care a fost împachetat autoturismul înmatriculat în Neamţ autorul nazdravaniei a si lipit un mesaj cu textul: Parchează corect. Probabil va urma o ancheta…LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.