miercuri 15 august 2018 8:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Când îţi vei găsi marea iubire, în funcţie de horoscop. Zodiile condamnate la singurătate
Adpres Market

Când îţi vei găsi marea iubire, în funcţie de horoscop. Zodiile condamnate la singurătate

AdpresFM - Radio Online Stations  

Când îţi vei găsi marea iubire, în funcţie de horoscop. Zodiile condamnate la singurătate
Când îţi vei găsi marea iubire, în funcţie de horoscop. Zodiile condamnate la singurătate

Prinţul pe cal alb se lasă aşteptat, iar tu ţi-ai pierdut speranţa că îţi vei mai întâlni vreodată marea iubire? Te-ai gândit vreodată că este posibil ca Făt Frumosul tău să întârzie din motive… astrologice?


Poate că petalele de flori nu au reuşit niciodată să îţi spună dacă te iubeşte sau nu, dar noi suntem gata să îţi dezvăluim momentul în care îţi vei întâlni marea iubire, în funcţie de zodie!

Berbec

Nativele din Berbec sunt pline de energie, hotărâte şi pasionale, dar nu îşi pierd capul prea repede în dragoste. Luciditatea care te caracterizează te împiedică să crezi în basme cu Feţi Frumoşi şi conduri de cristal sau chiar în poveşti frumoase precum marea dragoste. Este posibil să nu îţi recunoşti niciodată sortitul, dar nici nu mai contează, pentru că vei avea parte de doza ta îndestulătoare de fericire în compania mai multor bărbaţi, iar magazinele cu accesorii te vor aştepta mereu cu braţele deschise şi pantofii de Cenuşăreasă.

Taur

Femeia Taur este calmă şi loială, plină de senzualitate şi etern îndrăgostită de… plăcerile vieţii. Ea nu visează neapărat la marea iubire, ci la un partener stabil, cu care să îşi întemeieze o viaţă de familie împlinită. Îl vei găsi destul de repede, după 25 de ani, tocmai pentru că ai aşteptări realiste şi o intuiţie de zile mari, care îţi indică imediat candidatul perfect la inima ta. E suficient să îi găteşti o mâncare delicioasă şi să petreci o noapte pasională cu el, pentru a-și aşeza singur pe cap coroana de „mare iubire”!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com