sâmbătă 22 septembrie 2018 9:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Când îţi vei găsi marea iubire în funcţie de zodie
Adpres Market

Când îţi vei găsi marea iubire în funcţie de zodie

AdpresFM - Radio Online Stations  

Poate că petalele de flori nu au reuşit niciodată să îţi spună dacă te iubeşte sau nu, dar noi suntem gata să îţi dezvăluim momentul în care îţi vei întâlni marea iubire în funcţie de zodie!


Când îţi vei întâlni marea iubire în funcţie de zodie

Berbec

Nativele din Berbec sunt pline de energie, hotărâte şi pasionale, dar nu îşi pierd capul prea repede în dragoste. Luciditatea care te caracterizează te împiedică să crezi în basme cu Feţi Frumoşi şi conduri de cristal sau chiar în poveşti frumoase precum marea dragoste. Este posibil să nu îţi recunoşti niciodată sortitul, dar nici nu mai contează, pentru că vei avea parte de doza ta îndestulătoare de fericire în compania mai multor bărbaţi, iar magazinele cu accesorii te vor aştepta mereu cu braţele deschise şi pantofii de Cenuşăreasă.
 

Taur

Femeia Taur este calmă şi loială, plină de senzualitate şi etern îndrăgostită de… plăcerile vieţii. Ea nu visează neapărat la marea iubire, ci la un partener stabil, cu care să îşi întemeieze o viaţă de familie împlinită. Îl vei găsi destul de repede, după 25 de ani, tocmai pentru că ai aşteptări realiste şi o intuiţie de zile mari, care îţi indică imediat candidatul perfect la inima ta. E suficient să îi găteşti o mâncare delicioasă şi să petreci o noapte pasională cu el, pentru a-și aşeza singur pe cap coroana de „mare iubire”!

Gemeni

Pe cât de independentă şi liberă se vede nativa din Gemeni, pe atât de drăgăstoasă şi romantică este în iubire. Atunci când se îndrăgosteşte (şi o face des), fata născută sub acest semn zodiacal se dăruieşte cu totul şi nu suportă să stea departe de cel iubit. Tocmai de aceea, îţi vei întâlni prima mare iubire în jurul vârstei de 18 ani, dar va fi o dragoste dureroasă care te va face să suferi. Biletul tău în dragoste are două capete câştigătoare, aşa că te vei bucura de o a doua mai mare iubire, cu puţin înainte de 30 de ani, alături de care ai şanse să rămâi pentru tot restul vieţii.

Rac

Sensibilă, romantică, familistă şi adorabilă, nativa din Rac se îndrăgosteşte repede şi cu pasiune. Cu toate acestea, firea ei interiorizată şi pornirea de a da înapoi, caracteristică semnului său zodiacal, o vor face să îşi camufleze cu grijă sentimentele şi să joace cartea răcelii. Din această cauză, îţi vei întâlni marea iubire mai târziu, după 35 de ani, când vei învăţa că dragostea mai trebuie şi exprimată, nu numai trăită.

Mai multe pe divahair.ro.HOROSCOP 22 februarie 2018

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com