miercuri 15 august 2018 6:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CÂND MINIŞTRII SE CRED VĂTAFII NAŢIUNII! Vlad Petreanu | „Ministrul Eugen Nicolicea e un slujitor obraznic”
Adpres Market
eugen-nicolicea

CÂND MINIŞTRII SE CRED VĂTAFII NAŢIUNII! Vlad Petreanu | „Ministrul Eugen Nicolicea e un slujitor obraznic”

AdpresFM - Radio Online Stations  

eugen-nicolicea

Reporterul Ciprian Ioana, de la postul de radio Europa FM, l-a intervievat pe Ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, întrebându-l dacă a vorbit cu şeful lui de partid, vicepremierul Gabriel Oprea, după accidentul de marţi seară din Bucureşti, în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Cosmin Gigină. Reacţia ministrului a fost cel puţin obraznică, deşi ştia că va fi înregistrat pentru ştire: Gabriel Oprea venea de la ”o instituţie din domeniul siguranţei naţionale” şi se îndrepta spre Ministerul de Interne.

Întrebat însă dacă era vorba despre o misiune de urgenţă, astfel încât să se justifice prezenţa unei coloane oficiale, Eugen Nicolicea a evitat răspunsul, raspunzând ca a ajuns la Guvern şi nu mai poate vorbi.

Atitudinea arogantă a ministrului a fost criticată de jurnalistul Vlad Petreanu, care a relatat pe blog întâmplarea sub sintagma „Ministrul Eugen Nicolicea e un slujitor obraznic”.

„Vă rog să ascultaţi dialogul ministrului Nicolicea cu reporterul, are 56 de secunde, şi să-mi spuneţi cum vi se pare. Eu mărturisesc că n-am auzit în 25 de ani de presă vreun ministru al Guvernului României folosind un asemenea ton într-o discuţie cu un jurnalist – o discuţie destinată difuzării, să fim bine înţeleşi, pentru că reporterul i-a precizat că înregistrează pentru o ştire iar el fusese de acord.

Aş vrea să reamintesc care este semnificaţia cuvântului “ministru”. Vine din latină, minister, şi înseamnă “servitor, supus, inferior”, cu dezvoltare din minus, “mai puţin, subordonat” plus sufixul teros. Un ministru dintr-un guvern democratic, aşadar, este supusul, servitorul naţiunii, acţionează în interesul ei şi se pune în permanenţă în slujba ei. Un slujitor, domnule Nicolicea, nu un vătaf.

Ce-i de făcut cu un slujitor obraznic cu stăpânul lui?”, a scris Vlad Petreanu, pe blog, postând şi înregistrarea audio.

 

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com