Actualitate

Cand tragi pe nas: Cîţu ne spune ca România a depăsit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăsi si Polonia.

Premierul interimar Florin Cîţu anunţă că, în premieră, România a depăşit Ungaria la PIB pe cap de locuitor, iar vestea bună este că va depăşi şi Polonia. Desigur, pentru asta trebuie să menţinem ritmul actual, adaugă el.

În premieră, România a depăşit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăşi şi Polonia, aşa cum anunţă Banca Mondială. Desigur, pentru asta trebuie să menţinem ritmul actual”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, este “un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite, chiar şi în perioadă de criză sanitară”. “Avem cea mai bună redresare economică din Europa, iar asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Important este să nu facem paşi în spate!”, a adăugat Cîţu.

Potrivit Profit.ro, Marcel Ionescu- Heroiu, oficial al Băncii Mondiale, a declarat că România a depăşit Ungaria ca PIB pe cap de locuitor, iar dacă menţine ritmul actual, va depăşi şi Polonia, în maximum doi an. Conform acestuia, cifrele plasează România drept ţara cu cea mai bună dinamică din Europa, una cu cele mai bune dinamici economice din lume.

Omul asta e bolnav rau de tot, traieste pe alta lume, ori trage pe nas non-stop si nu se mai poate trezi din amorteala. Avem o problema la nivel national cu acest individ si se pare ca nimeni si nimic deocamdata nu il poate da la o parte. Perpetuam prostia pe zi ce trece stand cu un astfel de individ in fruntea guvernului si totusi stam cu mainile in san…LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.