marți 25 septembrie 2018 3:54 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Când va fi înmormântată actrița Stela Popescu. Vineri, trupul său va fi depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase
Adpres Market
teatrul-constantin-tanase-stela-popescu

Când va fi înmormântată actrița Stela Popescu. Vineri, trupul său va fi depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Stela Popescu a murit, fiind găsită prăbușită în holul casei de către o vecină a acesteia, care a vrut să o viziteze dimineață și pentru că actrița nu i-a răspuns, aceasta a intrat în alertă și, bănuind ce-i mai rău, a sunat la 112.

„În jurul orei 15:32 s-a făcut un apel la SMURD. Un echipaj s-a deplasat acasă la Stela Popescu. Aceasta a fost găsită decedată în holul casei. Decesul survenise de mai multe ore”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al SMURD București.

Actorul Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, a declarat – în această seară – că trupul artistei va fi depus vineri, 24 noiembrie,  la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, iar sâmbătă, 25 noiembrie, va fi dus la Cernica, unde va fi înmormântată duminică, 26 noiembrie, alături de soțul ei.

„La Teatrul Tănase va fi expusă până poimâne după-amiază, când va fi dusă la Cernica, la biserică, și duminică va fi înmormântată alături de Puiu, de soțul ei”, a declarat Alexandru Arșinel.

El a mai spus că actrița a fost găsită fără viață în locuința ei din București de către fiica sa, Doina Maximilian, și a afirmat că ar fi avut o hemoragie internă.

„Stela a fost unică și nu îmi găsesc cuvintele pentru a o defini în lumea asta românească (…) A fost un om extraordinar, atât trebuie să știți și a dispărut jumătatea cealaltă. (…) Vorbeam în fiecare zi, se simțea bine. Tocmai hotărâsem să discutăm despre ce vom face în Spania pe 1 decembrie (…) Ea niciodată nu dădea semne de oboseală”, a mai spus Alexandru Arșinel, distrus de durere după moartea Stelei Popescu.

Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari actrițe de comedie din țara noastră.

A fost actriță de teatru, film și televiziune. A făcut cupluri celebre pe scenă cu Ștefan Bănică Senior și Alexandru Arșinel. La ultima apariție a Stelei Popescu în public, actrița a stârnit îngrijorarea celor din jur.

FOTO: Radu Țuțulan
Sursa: libertatea.ro

Când va fi înmormântată actrița Stela Popescu. Vineri, trupul său va fi depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com