Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

CAPTURA: Avion folosit de contrabandişti, capturat la graniţa dintre România şi Moldova.

Grănicerii din Moldova au oprit un avion de mici dimensiuni folosit de contrabandişti pentru a transporta ţigări între Ucraina şi România. Un avion uşor, folosit de contrabandişti pentru a introduce ţigări în România, a fost reţinut de autorităţile din Moldova.

Acesta avea ca destinaţie finală România, după ce decolase din Ucraina. Autorităţile moldovene au intervenit în baza unei informări privind survolarea ilegală a spaţiului aerian de către această aeronavă, anunţă Antena 3. 

Conform tvrmoldova.md, este vorba de o aeronavă tip AN-2, iar reţinerea s-a făcut în zona localităţii Hlinaia Mică, raionul Edineţ. La faţa locului se află conducerea instituţiei de frontieră care se implică şi oferă tot suportul în măsurile de documentare a incidentului. Trei cetăţeni ai Ucrainei sunt reţinuţi.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.