miercuri 17 octombrie 2018 7:00 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Carmen Harra anunţă moartea unui bărbat tânăr din showbiz într-un accident rutier! A dat numele următoarei personalităţi care ne părăseşte:
Adpres Market

Carmen Harra anunţă moartea unui bărbat tânăr din showbiz într-un accident rutier! A dat numele următoarei personalităţi care ne părăseşte:

AdpresFM - Radio Online Stations  

Finalul lui 2017 se pare că va fi unul îndoliat! Carmen Harra a dezvăluit pentru CANCAN.RO că următoarele luni vor fi marcate de tragedii. Celebra clarvăzătoare susţine că nume importante din România se află sub auspiciul morţii.

Luna noiembrie a lui 2017 este fără îndoială una plină de durere pentru întreaga Românie, care, în numai câteva zile, a pierdut două nume mari ale teatrului românesc: Stela Popescu şi Cristina Stamate.

Carmen Harra a dezvăluit pentru CANCAN.RO in România, că şirul dramelor nu se opreşte aici. Celebra clarvăzătoare susţine că sfârşitul de an va fi marcat de moartea regelui Mihai, care ”nu va mai rezista”.

Prezicătoarea spune că şi începutul anului 2018 rezervă două evenimente negre, care-i vor marca profund pe români. Harra a dezvăluit că în următoarele două luni, România va mai pierde un reprezentatnt al ”generaţiei vechi de artişti”. Această pierdere va fi urmată de o nouă tragedie, căci, potrivit lui Carmen Harra, în următoarele cinci luni un ”bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier”.

“Dramele vor continua. Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a declarat Carmen Harra pentru CANCAN.RO.

Carmen Harra a prezis moartea Cristinei Stamate
La scurt timp după moartea Stelei Popescu, celebra clarvăzătoare a atras atenţia că şirul tragediilor nu s-a terminat. Carmen Hara a anunţat că plecarea regretatei actriţe va fi urmată de o nouă pierdere: ”Să nu credeţi că s-a terminat şi putem respira linistiţi! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi încă o nenorocire!”.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com