Social Media

Carmen Tanase, despre criza facturilor: Unii ne fura pe fata. Ce este asa de greu de înteles?! Poate da o cometa peste noi, mai stii, si rezolva toata situatia.

Carmen Tănase, despre criza facturilor: Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația. La Antena 3, actrița a declarat că: Unii ne fură pe față. Ce o fi așa de greu de înțeles…

Problema mare e cu facturile la utilități, pentru că instituțiile publice nu vor mai avea bani să plătească, teatrele nu vor avea bani, și aici va fi, probabil, nenorocire, că probabil se vor închide și instituțiile de stat, unde, de bine de rău, salariile au mers.

Acolo o să fie jalea de pe lume. Dar nu-i nimic, nimănui nu i se pare nimic ieșit din comun, oamenii sunt mulțumiți, totul e ok. Panica la mine nu e acum, panica vine în februarie. Deocamdată, a venit cât am estimat. Acum, probabil va veni 100 de milioane lei vechi, cu tot cu regularizare.

Având în vedere tot ce consum, iar în funcție de asta am estimat în jur de 1.500 de lei și atât mi-a venit factura. Nu știu ce o să facem, o să vedem. Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația. Vine un meteorit, ceva, a încheiat Carmen Tănase.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.