Social Media

Carmen Tanase: Reactie fata de actualele restrictii impuse de Guvern. Ni se iau niste drepturi si libertati fundamentale cu care noi ne nastem.

Invitată de Luiz Lazarus într-un live pe pagina Luis Lazarus-Zeus Tv, actrița Carmen Tănase vorbește despre actualele restricții și subliniază că Guvernul încalcă drepturile și libertățile fundamentale ale românilor!

Carmen Tănase: ,,Ni se iau niște drepturi și niște libertăți fundamentale cu care noi ne naștem. Așa ne-a lăsat Dumneazeu, niște oameni liberi. Și asta ni se ia și ni se dă cu porția în anumite condiții.

Atunci când niște specialiști spun altceva, de exemplu, am citit un articol din 18.11, un interviu cu domnul profesor Constantin Popa și domnul profesor Cinteză și care spun fix asta: ,,Pașaportul Verde este o prostie și oamenii care au probleme de sănătate (probleme cardiace, istoric de șoc anafilactic), nu trebuie să se vaccineze.”

Oamenii (specialiștii români) de ce nu sunt întrebați, că sunt de aicea (România). De ce nu-i invită nimeni să vadă lumea ce au de spus? Sunt recunoscuți și internațional.”, a spus aceasta în live.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.