duminică 19 august 2018 9:16 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CARNAGIU pe o AUTOSTRDA din CEHIA. In accident au fost implicate mai multe ZECI DE AUTOVEHICULE. Au fost si SOFERI ROMANI implicati in acest carambol FARA PRECEDENT soldat cu un NUMAR IMENS de VICTIME
Adpres Market

CARNAGIU pe o AUTOSTRDA din CEHIA. In accident au fost implicate mai multe ZECI DE AUTOVEHICULE. Au fost si SOFERI ROMANI implicati in acest carambol FARA PRECEDENT soldat cu un NUMAR IMENS de VICTIME

AdpresFM - Radio Online Stations  

Zeci de camioane și autoturisme au fost implicate într-un carambol fără precedent, astăzi, pe autostrada dintre Praga și Brno (Cehia).

În accident au fost implicați și mai mulți șoferi români, cel mai probabil șoferi de TIR care tranzitau autostrada în drum către Germania. Unul dintre aceștia a filmat locul accidentului și astfel s-au observat proporțiile tragediei.

Zeci de TIR-uri, autoutilitare, autocare și autoturisme au fost efectiv strivite după ce, cel mai probabil, unul sau mai mulți șoferi au derapat pe autostrada acoperită de zăpadă și gheață.

Autostrada a fost complet blocată, iar autoritățile cehe au fost copleșite de numărul foarte mare de victime și de autovehicule implicate.

Un consul din cadrul Ambasadei Romaniei la Praga s-a deplasat, in regim de urgenta, in seara de marti la Spitalul Universitar din orasul Plzen pentru a obtine date actualizate de la cadrele medicale privind starea de sanatate a cetatenilor romani internati si pentru a o monitoriza constant.

“Toti cei trei cetateni romani internati sunt, in prezent, in stare inconstienta, medicii fiind rezervati in a da un prognostic. Misiunea diplomatica este in legatura cu familiile celor trei cetateni romani spitalizati”, precizeaza MAE.

Post-ul CARNAGIU pe o AUTOSTRDA din CEHIA. In accident au fost implicate mai multe ZECI DE AUTOVEHICULE. Au fost si SOFERI ROMANI implicati in acest carambol FARA PRECEDENT soldat cu un NUMAR IMENS de VICTIME apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com