Sfaturi Utile

Castiga bani pur si simplu navigand pe internet cu Brave, poate cel mai bun si sigur browser de care nu ai auzit niciodata pana acum

În cazul în care nu mai ești mulțumit de Chrome, Firefox, Opera sau Microsoft Edge, există o alternativă interesantă sub numele Brave. După o lungă perioadă în care s-a aflat în beta, versiunea finală de Brave tocmai s-a lansat oficial. Acesta este un browser care are deja 8,7 milioane de utilizatori lunar, dar sunt șanse foarte mari să nu fi auzit niciodată de el, chiar dacă au trecut patru ani de la momentul în care a devenit publică prima iterație alfa.

Castiga bani pur si simplu navigand pe internet cu Brave

Începând de astăzi, poți descărca browserul Brave în versiunea 1.0 pentru Android sau iOS, cât și pentru Windows 10, macOS sau Linux. Abia începând cu această iterație, au devenit disponibile unele dintre funcțiile care au fost intens promovate de creatorul aplicației.

Este vorba de platforma opțională la care te poți înscrie pentru reclame personalizate și de sistemul Brave Rewards de recompense. Acesta din urmă este disponibil doar pentru iPhone și iPad, în prima etapă.

Faceți clic aici pentru a descărca Brave de pe site-ul oficial

Una peste alta, această iterație a browserul este cea destinată tuturor utilizatorilor, în cazul în care vroiai să experimentezi ceva nou. Nu este un browser revoluționar cu o interfață futuristă, dar s-ar putea să fie mai bun și mai rapid.

”Majoritatea companiilor ies foarte repede din beta. Noi am fost metodici în mod deliberat. Am vrut să fim siguri că avem setul nostru de funcții disponibile pentru toată lumea, înainte să ieșim din beta.”, a explicat Des Martin, directorul de afaceri din cadrul companiei.

Partea cea mai interesantă din Brave ține de Brave Rewards, un sistem prin care ești recompensat dacă interacțiunezi cu reclame. Primești 70% din profit printr-un sistem intitulat Basic Attention Tokens sau BAT. Profitul cu pricina poate fi folosit pentru a oferi bacșiș creatorilor de conținut sau poate fi păstrat în format crypto pentru tine.

Partea bună este însă că reclamele servite în acest format sunt foarte profitabile pentru toată lume și au o rată de interacțiune foarte mare. Aproximativ 14% dintre utilizatorii de Brave fac click pe acele reclame, în timp ce în cazul Google AdWords rata de interacțiune este de aproximativ 2%.

Browser – ul Brave a fost dezvoltat de către Brendan Eich, același creator al limbajului de programare Javascript și co-fondator al fundației Mozilla. The Brave este un browser care pune pe primul loc confidențialitatea, reducând viteza și fluiditatea navigației și mai multe idei interesante.

Faceți clic aici pentru a descărca Brave de pe site-ul oficial

Piața browserului este dominată în prezent de Google Chrome și Mozilla Firefox, dar browserul Brave a venit cu știri care pot schimba modul în care oamenii navighează pe web.

Ideea principală a lui Brave este să blocheze toate mecanismele tradiționale de publicitate online și de urmărire. În schimb, creatorii de browser Brave au inventat un nou sistem numit Brave Rewards care încurajează publicitatea mai puțin intruzivă și ușor de utilizat, bazată pe istoricul navigării personale.

Sistemul oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza anunțuri în timp ce navighează și obțin 70% din veniturile din publicitate pe token BAT, jetoane de atenție de bază. Utilizatorii pot alege cât de multă publicitate doresc să primească în timp ce navighează pe Internet.

Printre altele, BAT este o modalitate de a recompensa oamenii pentru vizionarea anunțurilor, precum și încurajarea plății pentru conținutul consumat pe Internet prin trimiterea contribuțiilor către site-urile web cele mai utilizate de utilizatori.

Atât Brave cât și Chrome sunt construite pe partea superioară a sistemului Chromium. Diferența dintre ele este că lipsa de anunțuri terțe pe Brave înseamnă că avem mai puțin conținut de descărcat înainte de a merge pe o pagină web.

Brave are versiuni desktop și mobile care pot fi descărcate direct de pe site-ul browserului

Brave Ads (recompense) și cum funcționează

Programul Brave Ads recompensează utilizatorii care aleg să vizualizeze anunțuri în browserul Brave. Cu alte cuvinte, compania de proprietar a browserului va plăti oamenilor pentru unele reclame în timp ce navighează pe internet.

Anunțurile Brave.

Trebuie să activați Recompense Brave . Sistemul oferă utilizatorului posibilitatea de a vizualiza anunțuri în timp ce navighează și de a obține 70% din veniturile din publicitate pe jetoane BAT .

Utilizatorii câștigă recompensa lunar și pot alege câtă publicitate doresc să primească în timp ce navighează pe Internet.

Faceți clic aici pentru a descărca Brave de pe site-ul oficial

Brave Browser este un browser axat pe confidențialitatea online și securitate, precum și blocurile de program prin dispozitive de urmărire implicite și de publicitate. Acest lucru se asigură că noua caracteristică nu colectează sau partajează date personale pentru agenții de publicitate. Acest lucru se datorează faptului că informațiile sunt stocate numai pe dispozitivele utilizate de utilizatori.

Deoarece reclame și crawlere sunt blocate în Brave, viteza de încărcare a paginii Brave este mai rapidă decât alte browsere populare. De asemenea, dacă este utilizat în smartphone-uri, economisește lățimea de bandă pe internet și baterie.

A doua componentă este token-ul de atenție de bază ( BAT ). BAT este un token ERC-20 construit pe rețeaua Ethereum și poate fi tranzacționat pe diverse schimburi. Brave permite utilizatorilor să doneze producătorilor de conținut utilizând BAT. Utilizatorii pot câștiga BAT vizualizând anunțuri sau adăugând fonduri în portofel.

Cum să câștigi tokenul BAT

Castiga bani pur si simplu navigand pe internet cu Brave

Tokenul de bază de atenție (BAT) este un token centrat pe publicitatea online și este utilizat pentru a răsplăti utilizatorii și producătorii de conținut.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Modalități de a câștiga tokenul BAT folosind browserul Brave:

  • Premii gratuite pentru jetoane BAT
  • Vizualizarea reclamelor
  • Pentru cei care sunt creatori de conținut verificat pot primi donații de la utilizatorii care navighează pe site
  • Referirea curajos la alții cu un link de trimitere. (Candidații dvs. trebuie să utilizeze browserul cel puțin 30 de zile)

Faceți clic aici pentru a descărca Brave de pe site-ul oficial

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.