luni 24 septembrie 2018 4:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Căsuța din povești chiar există! Un bărbat și-a construit cea mai frumoasă locuință, în pădure. A muncit 26 de ani, dar acum arată minunat. Dacă vezi interiorul, rămâi fără cuvinte
Adpres Market

Căsuța din povești chiar există! Un bărbat și-a construit cea mai frumoasă locuință, în pădure. A muncit 26 de ani, dar acum arată minunat. Dacă vezi interiorul, rămâi fără cuvinte

AdpresFM - Radio Online Stations  

Această casă de vis a avut nevoie de 26 de ani pentru a arăta așa cum arată azi. Efortul a meritat, zicem noi.

Casa de vis a lui Chris Martin, un american din Indiana, era gata de locuit după primii 3-4 ani de construcție.

A fost nevoie însă de încă vreo 20 de ani pentru a lua actuala formă.

Aflată undeva într-o pădure din statul american, construcția de 185 de metri pătrați are toate elementele decorative ale unei case din povești. Înăuntru și afară.

Camere rotunde, turle ascuțite, un mozaic incredibil în baie și mult, mult calcar. Mai exact, nouă tone de calcar.

Aruncați o privire în căsuță și afară:

Sursa

Citeste si : Să fie ăsta cel mai tare plan de răzbunare?! Cum a reacţionat o femeie când şi-a prins soţul înşelând-o: „Vă rog să nu…”

Femeile înşelate tind să se transforme în persoane… de nerecunoscut! Fotografiile cu răzbunarea unei soţii minţite de soţul sau fac înconjurul lumii

O femeie din Statele Unite ale Americii bănuia că soţul o trădează, motiv pentru care a decis să îi urmărească fiecare mişcare. După ce l-a minţit că pleacă pentru mai multe ore de acasă, aceasta l-a prins cu amanta chiar în dormitorul lor. A urmat un scandal imens cu cei doi amorezi, iar la final soţia a decis să se răzbune şi nu oricum.

Nu i-a făcut nimic amantei, ci s-a răzbunat pe maşina bărbatului. Soţia a luat un spray pentru graffiti şi a început să scrie autoturismul partenerului ei. Ce a scris i-a amuzat teribil pe vecinii acestora.

”Mi-am lăsat amanta gravidă”. „Vă rog să nu le spuneţi soţiei şi copilului meu”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de femeia nervoasă.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com