vineri 21 septembrie 2018 5:10 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Cât de aproape am fost de APOCALIPSA? INFORMATII TERIBILE, publicate de abia acum. Breaking news MONDIAL
Adpres Market

Cât de aproape am fost de APOCALIPSA? INFORMATII TERIBILE, publicate de abia acum. Breaking news MONDIAL

AdpresFM - Radio Online Stations  

Am fost la un pas de Apocalipsă. NASA a descoperit mult prea târziu un asteroid care, dintre toți asteroizii de până acum, a trecut cel mai aproape de planeta noastră

Un asteroid similar cu cel care a căzut în regiunea Tunguska, din Siberia, acum mai bine de 100 de ani, a trecut foarte aproape de planeta noastră duminică, 15 aprilie. Șocant este faptul că asteroidul a fost descoperit cu doar o zi înainte de această trecere.

Asteroidul, denumit 2018 GE3, a trecut cel mai aproape de Pământ la ora 2:41 EDT (9:41 ora României), la o distanță de 192.000 de kilometri, adică aproximativ jumătate din distanța dintre planeta noastră și Lună. Informațiile vin de la CNEOS, centrul NASA pentru studiul obiectelor din apropierea Pământului.

NASA a estimat că asteroidul avea între 48 și 110 metri lățime, astfel că roca spațială ar fi fost de 3,6 ori mai mare decât cea care a nivelat 2.000 de kilometri pătrați de pădure în pustietatea siberiană, atunci când a explodat deasupra Tunguskăi în 1908, scrie TheSUN.

De asemenea, noul asteroid recent descoperit este de 3-6 ori mai mare decât un alt asteroid implicat într-un eveniment recent. În 2013, un asteroid a explodat deasupra orașului Chelyabinsk, din Rusia. 1.200 de oameni au fost răniți atunci, mai ales din cauza geamurilor sparte la mii de clădiri. Pagubele s-au înregistrat la distanțe de până la 93 de kilometri.

Articolul Cât de aproape am fost de APOCALIPSA? INFORMATII TERIBILE, publicate de abia acum. Breaking news MONDIAL apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com