Social Media

Cat de bogat este sotul Simonei Gherghe. Datele au fost publicate acum

Rezultatele financiare ale firmei din domeniul consultantei politice arata cat de bogat este sotul Simonei Gherghe.

Cifrele de la Ministerul de Finante arata cat de bogat este sotul Simonei Gherghe. Razvan Sandulescu, care s-a cununat religios cu Gherghe in aceasta vara, informatia dezvaluita de-abia acum cateva zile, este trainer de comunicare politica si consultant politic din anul 2000. In perioada 2000-2002 a fost consilier al presedintelui PNL, Valeriu Stoica, iar intre 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL.

Cat de bogat este sotul Simonei Gherghe. Razvan Sandulescu a fost membru in echipa lui Traian Basescu

El a fost membru in staff-ul de campanie al candidatului la Presedintie, Traian Basescu, la alegerile din 2004 si are la activ zeci de campanii electorale in Romania si Republica Moldova. „Presedintele a lasat permanent impresia ca nu se teme de nimeni si ca nimic nu-l poate opri sa spuna adevarul. Iar cand n-a spus adevarul, a recunoscut. Basescu este un animal politic, simte exact cum sa atace si cum sa se apere”, marturisea Sandulescu intr-un interviu, despre campania castigatoare a lui Basescu.

Cat de bogat este sotul Simonei Gherghe. In 2017, firma lui Sandulescu a inregistrat cel mai mare profit

Se stie cat de bogat este sotul Simonei Gherghe. Sandulescu este actionar intr-o companie care activeaza in domeniul consultantei politice, infiintata in 2011. Trei ani la rand, 2012, 2013 si 2014, firma a bifat doar pierderi, deficitul total fiind de aproximativ 545.000 de lei, adica 120.000 de euro. De-abia in 2015 s-a consemnat profit, insa acesta a fost minim, de doar 12.190 de lei. Firma a inceput sa mearga tot mai bine, iar in 2016 s-a consemnat un castig de 187.123 de lei, in timp ce, in 2017, s-a inregistrat cel mai mare profit, de 305.818 lei. Astfel, in ultimii doi ani de activitate, firma sotului Simonei Gherghe i-a adus acestuia un profit total de 492.941 lei, adica peste 100.000 de euro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.