luni 19 noiembrie 2018 12:37 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Cât de loial este partenerul tău în funcție de zodie
Adpres Market

Cât de loial este partenerul tău în funcție de zodie

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ce înseamnă loialitate într-o relație? Pentru unii să nu aibă o aventură, pentru alții, înseamnă o relație în care să se poată baza pe partener.


Să vedem un top al celor mai fidele zodii de relații. Numerotarea începe de la cel mai fidel la cel mai puțin loial.

Scorpion: nu sunt poate cei mai buni parteneri, fiind adesea geloși, însă când vine vorba despre loialitate, te poți baza pe ei. Indiferent de cât de mult te iubesc, loialitatea la ei este de bază.
Un scorpion va lupta pentru adevăr și pentru tine.

Rac: în relație este cel care te susține sau te „omoară”. Odată ce au descoperit persoana cu care vor să fie, racii vor petrece toată viața cu acel om. Spre deosebire de scorpioni, racii nu se luptă. Ei mai au tendința de a bârfi pe la spate, însă asta nu înseamnă că nu iubesc sau că nu sunt dedicați.

Leii își apără partenerii și prietenii înverșunat. Atunci când cei dragi pățesc ceva și ei sunt foarte afectați, sunt alături de ei. Orice se întâmplă, leii vor sta alături de partenerii lor.

Taurii sunt încăpățânați și acest lucru este valabil cu persoanele pe care le iubesc. Ei sunt cunoscuți ca fiind semnul zodiacal cel mai fidel față de persoana pe care o iubesc. O dată ce taurul apucă să te iubească, o va face mereu.

Balanțele sunt cunoscute ca fiind semnul iubirii și al romantismului. Balanța are înclinații de a se dedica partenerului pentru totdeauna. Atunci când nu găsesc partenerul ideal, lucrurile se schimbă. La balanță contează dacă și-a găsit sau nu partenerul potrivit pentru a rămâne cu el mereu și a-i fi fidel.

Mai multe aici.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com