Descoperă Set interfon - Prinde Reducerile!


Bun venit în universul Set interfon - Aici începe călătoria ta spre economii!

Kit interfon commax rm302k, 1 familie, aparentKit interfon commax rm302k, 1 familie, aparent
Detalii produs
Kit interfon commax rm302k, 1 familie, aparent

RM302K este un set de interfon de la Commax. Acesta este alcatuit din 2 posturi de interior DP-SBA (DP-LA01M+DP-LA01S) si 1 post de exterior DR-2GN. Interfonul de exterior este din aluminiu cu montaj aparent iar cablarea se face prin 2 fire. Acest model are un buton de apel. Temperatura de functionare a interfonului de exterior porneste de la -10 grade Celsius si poate sa ajunga pana la +50 grade Celsius. Interfoanele de interior au functia...
Kit interfon commax rm201hd, 1 familie, aparentKit interfon commax rm201hd, 1 familie, aparent
Detalii produs
Kit interfon commax rm201hd, 1 familie, aparent

Setul de interfon de la Commax RM201HD contine un post de interior tip telefon DP-2S si un post de exterior din metal DR-2GN, 2+2 fire, extensibil cu DP-2S pentru o familie. In caz ca sa instaleaza doua posturi de interior DP-2S, acestea se leaga in paralel la firele ce merg spre postul de exterior.
Set interfon commax dp-la01m/s, 150 m, aparent, 240 vSet interfon commax dp-la01m/s, 150 m, aparent, 240 v
Detalii produs
Set interfon commax dp-la01m/s, 150 m, aparent, 240 v

Noul set de interfon DP-LA01M/S, de la Commax, contine 1 post de interior "master" si un post de interior "slave" cu intercomunicatie, are 2 cabluri fara polaritate, cu ajutorul caruia puteti vorbi cu vizitatorul si puteti permite accesul in cladire. Temperatura optima de functionare a camerei este cuprinsa intre -20°C si +50°C.
Set interfon audio genway ds2h4, 1 familie, aparent, metalSet interfon audio genway ds2h4, 1 familie, aparent, metal
Detalii produs
Set interfon audio genway ds2h4, 1 familie, aparent, metal

DS2H4 este un set interfon audio de la Genway. Pachetul contine interfon de exterior, interfon de interior, transformator si 15 m de cablu (pentru conectarea interfonului de interior si a interfonului de interior). Acesta se monteaza aparent.
Set interfon commax dp-sba, 2 familii, interiorSet interfon commax dp-sba, 2 familii, interior
Detalii produs
Set interfon commax dp-sba, 2 familii, interior

DP-SBA este un set de interfoane de la Commax. Acest kit este alcatuit din 2 posturi interioare care au functia "Room to Room" (se poate comunica intre ele), DP-LA01M+DP-LA01S. Aceste posturi interioare au doua butoane intuitive distincte, unul pentru deschiderea usii si unul pentru apelare. Distanta maxima este de 30 cand comunica cu Master-ul si 50 m cand comunica cu postul de exterior. Aceste posturi de interior sunt fabricate din...

Categoria Set interfon pe ADPres.ro îți deschide poarta spre un univers de oferte și reduceri! Explorează și bucură-te de selecția noastră variată, perfectă pentru fiecare gust și buget.