duminică 23 septembrie 2018 11:16 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Cătălin Berenghi nu se lasă! | Omul cu „porcul la moschee”, continuă să pună presiune pe Victor Ponta
Adpres Market
BERENGHI

Cătălin Berenghi nu se lasă! | Omul cu „porcul la moschee”, continuă să pună presiune pe Victor Ponta

AdpresFM - Radio Online Stations  

BERENGHI A început cu îngroparea unor purceluşi pe terenul pe care primul-ministru a decis să se construiască cea mai mare moschee din Europa. A continuat cu montarea unor cruci pe acelaşi teren, apoi s-a delimitat de ONG-urile care manifestau în piaţă împotriva construirii lăcaşului de cult. A urmat curăţenia în jurul Palatului Victoria sub ochii organelor de ordine. Acum, Cătălin Berenghi şi Cătălin Gornic depun zilnic la sediul Guvernului cereri de audienţă.

„Pentru că ne tratează cu indiferenţă şi aroganţă, caracteristice lui Victor Ponta, vom depune zilnic la registratura Guvernului cereri de audienţă”, a declarat pentru PUTEREA Cătălin Berenghi. În urmă cu trei săptămâni, el a depus prima cerere prin care solicita o întâlnire cu primul-ministru. Aceasta a fost direcţionată către Secretariatul de Stat pentru Culte, care a programat întâlnirea cu şeful instituţiei, Victor Opaschi, vineri la ora 11. „Mergem să vorbim şi cu dânsul, pentru că este unul dintre semnatarii Hotărârii de Guvern”, a spus Berenghi. El va cere audienţe şi Patriarhului României, şefului SRI, Eduard Helvig, ambasadorului Turciei la Bucureşti şi muftiului comunităţii musulmane. „Le voi cere să-mi explice ce înseamnă pentru ei democraţia, pentru că suntem permanent urmăriţi, iar controalele la firmă nu se mai opresc.

Cum explică faptul că prietenul meu Cătălin Gornic a fost dat afară de la firma de pază unde lucra ca inspector de securitate. Ce a obţinut România din schimbul de terenuri, despre care ne spunea primul-ministru. În plus, Victor Ponta a afirmat că terenul moscheii este evaluat la 4 milioane de euro, iar evaluatorii noştri care au consultat lista notarilor publici spun că terenul acordat comunităţii musulmane costă între 11 şi 14 milioane de euro. Îi vom face plângere penală şi pentru hărţuirea noastră, pentru că am fost chemaţi la poliţie fără să existe o cerere sau plângere scrisă. Pe ambasadorul Turciei îl vom întreba dacă s-a renunţat la construirea mega-Moscheii. Săptămâna viitoare stabilim contacte cu toată comunitatea musulmană, pentru că ştim că nu toţi sunt de acord ca Turcia să deţină controlul asupra lor. În ultimele zile, nu ştim cine, a montat garduri de plasă pe teren. Paznicii nu ştiu ce şi pe cine păzesc acolo. Noi am apelat la o societate de arhitectură pentru identificarea terenului, dar nu am găsit mare lucru. Există un PUS şi carte funciară, dar nu ştim dacă sunt ale mega-Moscheii sau a Templului Masonic”, ne-a declarat Cătălin Berenghi. Joi, cei doi prieteni s-au îmbrăcat în straie naţionale şi s-au dus la Patriarhie să participle la slujba aniversară a 8 ani de la înscăunarea Patriarhului Daniel. Spre surprinderea lor, nu am fost lăsaţi să intre. SPP- istul de serviciu le-a spus că „este o slujbă privată la care se intră numai cu invitaţie”. Timp de o oră şi jumătate, tinerii au stat în genunchi la intrarea în biserică. „Toţi cei care intrau şi ieşeau în frunte cu membrii Sfântului Sinod, se împiedicau de noi, întrebându-ne ce facem acolo. Le-am răspuns că nu am fost primiţi în biserică să ne rugăm. Mâine vom depune o plângere penală cu privire la infracţiunea de împiedicare a exercitării libertăţii religioase, prevăzută la art. 381 alin. 1 Cod Penal”, a spus Cătălin Berenghi.

sursa: puterea.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com