Social Media

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Cătălin Botezatu se confruntă de ceva timp cu mai multe probleme de sănătate.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară, iar pe lângă viața opulentă pe care o duce, se pare că bărbatul se confruntă și cu câteva probleme de sănătate. Acesta a mărturisit că într-o seară s-a speriat îngrozitor din cauza faptului că s-a simțit rău, astfel că s-a urcat de unul singur în mașină și a mers direct la spital.

Designerul se confruntă cu aceste probleme de sănătate de ceva timp, astfel că până acum și-a tot ținut publicul la curent în ceea ce privește situația medicală. Acesta a declarat recent, că la miez de noapte, s-a urcat în mașină și s-a dus de unul singur la spital, căci s-a speriat foarte tare din cauza faptului că s-a simțit rău.

”E adevărat că într-o seară m-am speriat foarte tare și m-am dus singur, efectiv, m-am urcat în mașină și m-am dus la spital, dar totul este sub control. Încerc să evit pe cât se poate stresul, oboseala, dacă pe vremuri mai pierdeam nopți, acum abia aștept după ce îmi termin activitățile să ajung acasă, să fac un duș și să merg repede la culcare să mă pot odihni măcar 8-9 ore.

Am renunțat la multe lucruri pe care le făceam înainte. Sunt analizele de bază în care mă controlez din cap până în picioare la tot ce inseamnă organismul uman și nu în ultimul rând cele legate de operațiile pe care le am, cele oncologice. Mergeam și înainte. Mi-am făcut analizele chiar dacă mă simțeam bine sau nu și am avut grijă de două ori pe an să le fac, în țară sau peste hotare”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.